Egynapos tréning integrátoroknak

Legyen Ön is okosotthon specialista és hagyja le a konkurenciát. Egynapos tréning integároroknak.

A smart home piac megállíthatatlanul növekszik, a megbízók pedig elvárják, hogy a szakemberek képesek legyenek a teljes kivitelezés lebonyolítására. Amennyiben megugrotta az első akadályt, már képzett okosotthon villanyszerelő!? Tegye meg a következő lépést. Legyen képzett integrátor.

A Chameleon Smart Home 1 napos képzésén átadjuk az okosotthonok és irodák létrehozásához szükséges (szinte) valamennyi tudást.
Telepítéstől a konfiguráláson át, a hiba keresésen át, egészen a végső a rendszer végleges élesítésig mindent megtanítunk.

A tréning végét vizsgával zárjuk, a tanfolyam elvégzéséről oklevelet kap. Az első befejezett önálló kivitelezést követően minősített partneri szintre léphet.

 

A képzés díja:

Az alap kurzus az alábbi konstrukciókban vehető igénybe. Igyekeztünk minden igényre felkészülni érdeklődőink maximális megelégedettsége érdekében.

1. Starter KIT
Amennyiben ön vásárol egy Chameleon Starter Kit-et, úgy önnek jár egy ingyenes alap szintű és egy haladó képzés is. A StarterKit kedvezményes díja 119 000 Ft + áfa. A Kit az alábbi elemeket tartalmazza:

  • Chameleon központ (Controller)
  • Dupla körös relé modul, amivel két tetszőleges vezérlést szabályozhatsz (lámpát, szellőztetőt, stb)
  • Redőny vezérlő modul

2. Oktatási csomag
Amenniyben ön részt venne az oktatáson, de nem tart igényt saját Chameleon eszközökre a tanulás idejére úgy az alap szintű képzést 19.900,- forint + áfa áron tudjuk biztosítani az ön számára. A képzés díja tartalmazza a képzés napján az ebédet is.

3. Eszköz bérlés
Amennyiben ön részt venne az oktatáson és a maximális hatékonyság érdekében igényt tart a helyszínen a képzés ideje alatt kizárólagosan ön által használható Chameleon eszközökre, úgy az alap szintű képzést 29.900,- forint + áfa áron tudjuk biztosítani az ön számára. A képzés díja tartalmazza a képzés napján az ebédet is.

Kérjük, regisztrációjakor mindenképpen jelezze amennyiben Starter Kit-re, vagy eszköz bérlésre lenne igénye.

Helyszín:

Chameleon központ, 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125. - Ravak Business Center

Időpont:
2020. november 17.
08:30 - 17:00
Jelentkezési határidő:

2020. november 16. 17:00

Szabad férőhelyek száma: 20